Avaleht

Scania Eesti: Tööandjate keskliidu vahendusel on ettevõtetel võimalik oma hääl kuuldavaks teha

Scania Eesti juht Janno Karu. Foto: Scania Eesti
Scania Eesti juht Janno Karu. Foto: Scania Eesti

Eesti Tööandjate Keskliiduga liitus Scania Eesti AS. Scania Eesti on juhtiv raskeveokite ja busside müügi ning järelhooldusega tegelev ettevõte Eestis. Ettevõte panustab aktiivselt jätkusuutlike transpordilahenduste arendamisse ja on paistnud silma vastutustundliku äritegevuse poolest, pälvides eelmisel aastal ka vastutustundliku ettevõtluse kuldtaseme märgise.

Liitu kuulumine loob võimaluse rääkida kaasa ja panustada ettevõtluskeskkonna kujundamisesse

Scania Eesti juht Janno Karu ja Scania Baltikumi personali- ja kultuurijuht Maio Parv selgitasid, et Eesti mõjukaima ettevõtlusorganisatsiooni Eesti Tööandjate Keskliiduga liitumine pakub ettevõttele suurt väärtust: “Tööandjate keskliit jagab olulist informatsiooni tulevate ja planeeritavate muudatuste osas seadusandluses. Samuti tekib võimalus kaasa rääkida ja anda ettevõtte poolset sisendit ettevõtete ühise seisukoha kujundamisel. Keskliidu poolt pakutavad koolitused ja informatsioon on oluline ja võimaldab olla varakult kursis planeeritavate riiklike muudatustega.”

Küsides, miks peaksid ettevõtted osalema ja panustama ettevõtlusorganisatsioonides, selgitavad nad, et lihtne on viriseda ja olla rahuolematu mõistmata riiklikul tasandil tehtavate otsuste tagamaid. “Tööandjate keskliidu vahendusel on ettevõtte esindajatel võimalik viia seadusloome tegijateni ettevõtete tegelikud vajadused ja seisukohad, et neid võetaks otsuste tegemisel arvesse,” rõhutas Karu. “Oluline on ettevõtte võtmeisikutel võtta see aeg, osaleda töögruppide tegevuses ja anda oma panus. Koos saame luua veel parema Eesti,” lisas Parv.

Eesti ettevõtluskeskkond on täna muutlik ja keeruline, kuid see loob ka uusi võimalusi. Uurisime, millesse Scania Eesti täna panustab. “Ettevõtluskeskkond on veidi heitlik majanduslangusest ja maksumuudatustest tingituna, samuti on sektoriti nõudlus toodete ja teenuste vastu väga erinev. Transport on majanduse vereringe ja me panustame kõikide sektorite tranpordivajaduste lahendamisesse ning transpordi jalajälje vähendamisesse,” vastas Karu.

Tere tulemast Eesti Tööandjate Keskliitu!

Liitumine Tööandjate keskliiduga annab võimaluse olla osa suuremast tervikust ning saada väärtuslikke kogemusi ja teadmisi, et aidata kaasa Eesti majanduse kasvule ja inimeste elatustaseme tõusule.

Tööandjate Keskliit ühendab endas kõiki peamisi majandusharuliite ja paljusid Eesti suurettevõtteid. Kokku esindame me otse ja läbi haruliitude rohkem kui 2000 Eesti ettevõtet, mis omakorda on tööandjaks 250 000 töötajale.

Liitu Eesti mõjukaima ettevõtlusorganisatsiooniga!

Eesti mõjukaima ettevõtlusorganisatsiooni, Eesti Tööandjate Keskliiduga, saab liitud siin!

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields