Avaleht

Alustab raadiosaate “Tööandjate tund” uus hooaeg

Raadiosaade "Tööandjate tund". Foto: Matt Botsford, Unsplash
“Tööandjate tund” saatesarja uuel hooajal tuleb juttu tööandjate ootustest kliimaseadusele, hooajast leiab aktuaalseid teemasid ja silmapaistvaid külalisi. Foto: Matt Botsford, Unsplash

Esmaspäevast 24. aprillist jõuab Äripäeva raadios eetrisse saatesarja “Tööandjate tund” uus hooaeg. Saadetes saavad sõna ettevõtjad ja tööandjad, et harutada lahti võtmevaldkondade probleemid ja pakkuda neile lahendusi eesmärgiga kasvatada Eesti ettevõtete ning inimeste heaolu.

“Tööandjate tund”: eksperdid arutlevad ettevõtjate väljakutsete üle

Hooaja avasaate külalisteks on Tööandjate keskliidu volikogu esinaine ja Ragn-Sellsi juht Kai Realo ja riigikontrolör Janar Holm. Seekord võetakse luubi alla rohepööre ning arutletakse, kuidas teha rohepööre, mis meid vaesemaks ei tee. See on päriselt suur reform, ütleb riigikontrolör Janar Holm seekordses saates rohepöördega kaasnevate muutuste suurust kirjeldades. See puudutab riigi juhtimist, ettevõtteid, kohalikke omavalitsusi ja igat elanikku. Sellest on võitjaid ja kaotajaid.

Kuidas kirjutada kokku kliimaseadus, mis aitab ettevõtetele ja ühiskonnale võetud roheesmärke täita, ja kuidas teha rohepööre, mis meid kõiki vaeseks ei tee, see selgub saatest. Saatejuht on Rivo Sarapik.

“Tööandjate tund” raadiosaade on eetris kord kuus ja enne suve algust jõuavad eetrisse kolm uut saadet – 24. aprillil, 22. mail ja 19. juunil. Saated on kuulamiseks kõigile tasuta.

Saadet saab Tallinnas ja Harjumaal kuulata sagedusel 92,4 Mhz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz. Samuti saab saateid kuulata podcastina Äripäeva raadio kodulehel/äpis ja soundcloudi-kanalis ning ka Eesti tööandjate keskliidu soundcloudi-kanalis.

Saatesarja teemad põhinevad tööandjate manifesti teemadel. Järgmistes saadetes tuleb juttu inseneride kriisi lahendamisest, tööjõukriisi lahendamisest, tervishoidu lisaraha leidmisest, majanduse konkurentsivõimest ning paljust muust.

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields