Avaleht

Tööandjad tunnustasid Rimi Eesti AS-i kui võimekat tööandjat

Eesti Tööandjate Keskliit tunnustas täna Rimi pingutusi vähenenud töövõimega töötajate toetamisel Võimeka Tööandja tiitliga. Tööandjad loodavad, et Rimi edulugu inspireerib ka teisi ettevõtteid veelgi enam panustama vähenenud töövõimega töötajatesse.

Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE aastakonverentsi „Vaate nurk“ raames tunnustuse osaliseks saanud Rimi on üle 10 aasta värvanud erivajadusega inimesi. Selle aja jooksul on Rimi kohandanud töökohti liikumispuudega töötajale, hankinud abivahendeid suhtlemiseks kuulmispuudega töötajatele ning taganud kuulmispuudega töötajatele viipekeele tõlke ettevõtte üritustel, koolitustel ja koosolekutel.

Eesti Tööandjate Keskliidu juhi Toomas Tamsari sõnul on vähenenud töövõimega inimeste näol enamasti tegemist kõrgelt motiveeritud inimestega, kes soovivad anda oma panuse meie kõigi edusse. „Ettevõtted, kes suudavad neid edukalt kaasata, on kindlasti tugevama konkurentsivõimega ning nendelt tasub õppida,“ toonitas Tamsar.

Võimeka Tööandja tunnustamist korraldas Eesti Tööandjate Keskliit koostöös Sotsiaalministeeriumi ja Personalijuhtimise ühingu PARE-ga. Võimeka Tööandja tunnustamist toetas Euroopa Sotsiaalfond.

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields