Avaleht

Kuula uut tööandjate tundi: rohepööre on päris reform, sellel on võitjad ja kaotajad

See on päriselt suur reform, ütleb riigikontrolör Janar Holm värskes Äripäeva raadio saates “Tööandjate tund” rohepöördega kaasnevate muutuste suurust ja koalitsioonileppes võetud eesmärke kirjeldades. See muutus puudutab riigi juhtimist, ettevõtteid, kohalikke omavalitsusi ja igat elanikku. Sellest on võitjaid ja kaotajaid. “See on kaelamurdev väljakutse nii riigile kui kõigile, kes selles osalevad.”

Kuidas kirjutada kokku kliimaseadus, mis aitab ettevõtetele ja ühiskonnale võetud roheesmärke täita, ja kuidas teha rohepööre, mis meid kõiki vaeseks ei tee, sellest räägivadki saates Janar Holm ja Ragn-Sells Eesti tegevjuht ning Eesti Tööandjate keskliidu volikogu esinaine Kai Realo. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

“Tööandjate tund” on Äripäeva raadios eetris kord kuus, 2023. aasta kevadised saated jõuavad kuulajateni 24. aprillil, 22. mail ja 19. juunil.

Varasemaid Tööandjate saateid saab kuulata siit. Jutuks on olnud nii majanduse konkurentsivõime kasvatamine, innovatsiooni edendamine, tööjõukriisi lahendamine ja palju muud.

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields