Kutsume tööandjaid esitama oma parimaid praktikante konkursile
Kas Sinu ettevõtes toimetavad sellel suvel praktikandid kutse- või kõrgkoolidest? Kui jah, siis esita tublimad neist Eesti Tööandjate Keskliidu parima praktikandi konkursile Praktik Cum Laude. Võib-olla on just Sinu ettevõtte praktikant kõige säravam, nutikam ja teotahtelisem ja seega parima praktikandi tiitlit ja auhinda väärt?
Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsare sõnul korraldab keskliit konkurssi selleks, et teadvustada noorte seas praktika olulisust edasises tööelus. „Soovime tunnustada ja eeskujuks seada kutseõppureid ja üliõpilasi, kes suhtuvad õppekavas ettenähtud praktika sooritamisse vastutustundlikult, võtavad seda kui võimalust erialaselt areneda ja kelle töösooritusega on praktikaettevõte väga rahul,“ sõnas ta.
Parima praktikandi tunnustuse saanud õppurid saavad auhinnaks Estonian Business Schoolilt karjäärinõustamise ja võimaluse läbida omal valikul 6 EAP ulatuses aineid või kursuseid.
Ettevõtted on kuni suve lõpuni oodatud konkursile esitama praktikante, kes on käesoleval õppeaastal nende juures juba praktikal viibinud või teevad seda sel suvel. Kandidaatide esitamiseks tuleb täita Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehel kättesaadav ankeet ja saata see hiljemalt 9. septembriks 2016 meiliaadressile employers@employers.ee. Samalt veebileheküljelt leiab ka konkursi kohta lisainfot.
Konkursile saavad tänavu kandidaate esitada toiduainete tootmise ja töötlemisega tegelevad ettevõtted, kaubandusettevõtted, rõiva- ja tekstiilitootmisega tegelevad ettevõtted, metsa- ja puidutööstuse ettevõtted, hotellid ja restoranid. Iga ettevõte saab konkursile esitada kuni kaks kandidaati: ühe kandidaadi kutseõppe ja ühe kandidaadi kõrghariduse kategoorias.
Praktik Cum Laude konkurss on pilootprojekt, mille Eesti Tööandjate Keskliit korraldab koostöös Eesti Toiduainetööstuse Liidu, Eesti Kaupmeeste Liidu, Eesti Rõiva-ja Tekstiililiidu, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu ja Eesti Hotellide ja Restoranide Liiduga.
Projekti toetab Euroopa Sotsiaalfond.