Avaleht

Tööandjate tund: innovatsioon aitab paremini müüa

"Tööandjate tund" värskes saates on külas Tööandjate keskliidu innovatsiooninõunik Kati Rostfeldt, Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode ja Chocolala asutaja ja juht Kristi Lehtis.
“Tööandjate tund” värskes saates on külas Tööandjate keskliidu innovatsiooninõunik Kati Rostfeldt, Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode ja Chocolala asutaja ja juht Kristi Lehtis.

Innovatsiooniga tegelemine annab väiketootjale konkurentide ees müügieelise, rääkis saates kohalik käsitööšokolaaditootja Chocolala asutaja ja juht Kristi Lehtis.

„Mõtleme igapäevaselt sellele, kuidas teha Eesti šokolaaditootja huvitavaks. Tihti tahetakse Prantsuse või Belgia šokolaadi, aga mitte Eesti šokolaadi,” selgitas ta.

„Mis on see toode, mida meilt tahetakse? Seepärast olemegi turule tulnud uuenduslike toodetega, mida teistel pole ja mida saame patendiga kaitsta. See tagab kindluse, et konkurent seda järele teha ei saa teha.“

Kuidas eri sektorites innovatsiooniga tegeleda, kui kaugele jõuab oma tarkusest ja millal peab appi võtma ettevõtete arengu kiirendamiseks mõeldud innotrepi, sellest räägivad saates lisaks Kristi Lehtisele veel toitlustusettevõtte Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode ja Tööandjate keskliidu innovatsiooninõunik Kati Rostfeldt. Saadet juhib Tööandjate keskliidu kommunikatsioonijuht Rivo Sarapik.

Kuula “Tööandjate tund” värskest raadiosaatest pikemalt!

Testi oma ettevõtte innovatsioonivõimekust!

Innotrepp on ettevõtete innovatsioonivõimekuse arendamise mudel, mille abil me saame rääkida innovatsioonist iga ettevõtte arengutasemest ning vajadustest lähtuvalt.

Kõik ettevõtted soovivad olla edukad, ent kõikide teekond eduni on erinev. Nende teekondade erinevus tähendab ka seda, et innovatsiooni toetamiseks on meil vaja täpsemat sõnavara – kui ühe ettevõtte arenguks vajalikud tegevused on seotud näiteks protsesside juurutamisega, teisel on puudu tootearenduse kompetentsist ning kolmas vajab abi rahvusvahelise teadusprojekti läbiviimisel, siis kõik nendest räägivad innovatsioonist eri sõnadega.

Nüüd on kõikidel ettevõtetel võimalus hinnata oma innovatsioonivõimekust lihtsa testiga ning leida sobivad partnerid koostööks.

Innovatsioonivõimekuse testi saavad teha innotrepp.ee veebikeskkonna registreeritud kasutajad. Ettevõtte konto loomisel kasutatakse Äriregistri andmeid ning kontot saab luua ettevõtte juhatuse liige. Ettevõtte esindaja saab kontole lisada teisi kasutajaid.

Uuri lisa: www.innotrepp.ee

Tellin Innotrepi tasuta konsultatsiooni

Oleme ettevõtetele innovatsioonivõimekuse hindamisel abiks ja pakume soovi korral sinna juurde ka tasuta nõustamist. Konsultatsiooni viivad läbi Tööandjate keskliidu innovatsiooninõunik Kati Rostfeldt ja analüütik-arendusnõunik Raul Aron. Anna meile oma huvist märku ning võtame sinuga peagi ühendust!

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields