Avaleht

Kutsekoja konverents toob Eestisse töö- ja haridusvaldkonna tippeksperdid

Kutsekoda korraldab 19.–20. septembril rahvusvahelise konverentsi „Elukestva õppe paradoksid – kas võidab see, kel on rohkem oskusi?“, kus tippeksperdid arutlevad tuleviku oskuste ja tööturu arengusuundade üle.

Kutsekoda korraldab 19.–20. septembril rahvusvahelise konverentsi, mis pakub võimalust kuulata rahvusvaheliste tippekspertide arvamusi ja seisukohti tuleviku oskuste ja tööturu arengusuundade kohta lähikümnenditel.

Konverents „Elukestva õppe paradoksid – kas võidab see, kel on rohkem oskusi?“ keskendub elukestva õppe temaatikale ja sellele, kuidas pidev õppimine ning oskuste arendamine mõjutavad meie konkurentsivõimet ja võimekust tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas. Sündmusel arutatakse, kas rohkem oskuseid tagab suurema edu, millised on elukestva õppe väljakutsed ja võimalused, mida tähendab oskuste arendamine tehnoloogia ja innovatsiooni ajastul, millised on parimad praktikad ja strateegiad elukestva õppe rakendamisel ning palju muud.

Konverentsil esitletakse värskelt valminud oskuste kirjeldamise veebikeskkonda Oskuste Kompass, mis on Eesti osksute süsteemi loomise esimese etapi arendus.

Laval rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid, teadlased ja praktikud

Konverentsi mõlemal päeval jagavad lava rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid, teadlased ja praktikud.

Esimese päeva peaesineja on The Burning Glass Institute‘i president Matt Sigelman, teise päeva avab ettekandega Ida-Soome Ülikooli matemaatikalektor Johanna Rämö. Arutelupaneelides osalevad töö- ja haridusvaldkonna eksperdid ülikoolidest, Maailmapangast, OECD-st, Euroopa Komisjonist jm. Konverentsi programmiga saad tutvuda siin!

Modereerivad Aigar Vaigu ja Piret Jeedas.

Miks tasub konverentsil osaleda?

  • Konverentsil esinevad rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid ja innovaatorid, kes jagavad oma teadmisi ning kogemusi, pakkudes osalejatele inspiratsiooni ja uusi ideid, kuidas elukestvat õpet oma töö ja elu osaks muuta.
  • Konverents on suurepärane võimalus kohtuda teiste valdkonna professionaalidega nii Eestist kui ka välismaalt, luues uusi koostöövõimalusi. Lisaks saad jagada oma mõtteid, kogemusi ja parimaid praktikaid teiste juhtivate spetsialistidega.
  • Arutelud keskenduvad aktuaalsetele probleemidele ja väljakutsetele elukestva õppe juurutamisel, pakkudes sügavat arusaama ja lahendusi nende probleemide ületamiseks. Arutletakse, kuidas elukestev õpe aitab kohaneda tulevikutöö nõudmistega ning millised on eduka elukestva õppimise strateegiad nii individuaalses kui ka organisatsioonilises kontekstis.
  • Võimalus uurida Oskuste Kompassi koos selle loojatega.

„Elukestva õppe paradoksid – kas võidab see, kel on rohkem oskusi?“

Konverentsile registreerimiseks ja lisainfo saamiseks külasta Kutsekoja konverentsi veebilehte.

Konverentsil osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerumine, kuna kohtade arv on piiratud.

Sündmuse töökeel on inglise keel, kuid pakutakse ka sünkroontõlget eesti keelde.

Oskuste süsteemi loomist rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi projektist „Kutsesüsteemi reform“.

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields