Avaleht

Konkursi “Ettevõtluse auhind 2020” kandideerimistähtaega pikendati 17. juulini 

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) ja Eesti Tööandjate Keskliit pikendasid ettevõtluskonkursi “Ettevõtluse auhind 2020” kandideerimistähtaega 17. juulini, et kõik soovijad saaksid osaleda. Konkursi eesmärk on tunnustada Eesti parimaid ettevõtteid ja tõsta esile ettevõtlikkust ka majanduslikult keerulisel ajal. Võitjad kuulutatakse välja 8. oktoobril. 

EASi juhi Peeter Raudsepa sõnul on ettevõtluses väga keeruline kevad olnud. “Ühiskonna jaoks on oluline ka majanduslikult keerulisel ajal ettevõtjaid tunnustada ning soovime, et kõik soovijad saaksid kindlasti konkursil osaleda,” julgustas Raudsepp kõiki ettevõtjaid kandideerima. 

„Ettevõtluskonkursil osalemine andis meie meeskonnale välise tunnustuse ning võimaldas meil ühtsena saavutatu üle uhkust tunda,“ rääkis mullu aasta disainirakendaja tiitli pälvinud ettevõtte Evocon tegevdirektor Aigar Koov. Evocon pakub tootmisseadmete monitoorimise lahendust. 

Aasta uuendaja 2019, SK ID Solutionsi tegevjuhi Kalev Pihli sõnul tasub konkursil osaleda igal Eesti ettevõttel, kes on millegi tähelepanuväärsega hakkama saanud. “Juba kandideerimisega tõstetakse meeskonna eneseusku ja mõistmist, et millegi märkimisväärsega on vähemalt enda arvates hakkama saadud ja seda ei häbeneta,“ rääkis Pihl omast kogemusest. Tema sõnul tunnustatakse ju lõpuks kõiki töötajaid ning laiemalt ka ettevõtte kliente ja partnereid – kõiki, kes eduloole kaasa on aidanud. 

“Lõpuks on sellest kasu ka kogu meie ettevõtluskeskkonnale, sest head eeskujud innustavad kõiki teisigi rohkem pingutama,” sõnas rahvusvahelistele e-identiteedi lahendustele spetsialiseerunud SK ID Solutionsi juht.

Konkurss „Ettevõtluse auhind“ toimub tänavu 20. korda. Parimad ettevõtted selgitatakse välja viies kategoorias: aasta eksportöör, aasta uuendaja, aasta välisinvestor, aasta disaini rakendaja ja aasta pereettevõte. 

Ettevõtluse auhind on osa laiemast ettevõtluskonkursist, mis liidab endas ka Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabelit, mida koostab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. 

Kõik ettevõtted on oodatud kandideerima veebilehel www.ettevotluskonkurss.ee

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields