Avaleht

Koolitus „Digiarengud liidrite vaates“

Sotsiaaldialoogi partnerina jagame Ametiühingute Keskliidu kutset kahepäevasele intensiivkoolitusele „Digiarengud liidrite vaates“, mis toimub Zoomi kaudu 27-28. aprillil.

Koolituste eesmärgiks on tõsta osalejate teadmisi ja võimekust mõista ning osaleda organisatsioonide ja ühiskonna digitransformatsioonis. Läbi näidete ja praktiliste juhtumite analüüsi laiendatakse osalejate vaadet innovaatiliste tehnoloogiliste võimaluste kasutamisele. Osalejad saavad teadmised organisatsiooni digiküpsuse hindamiseks ja arendamiseks. Ühiselt arutatakse ka ideede ja võimaluste üle, kuidas panna tehnoloogia paremini teenima ka osalejate organisatsioonide ja tegevussuundade vajadusi.

Koolituse sihtgrupiks on juhid, tippspetsialistid ja organisatsioonide liidrid. Koolitusel osalejatelt eeldatakse arvutikasutuse kogemust vilunud tavakasutaja tasemel, juhtimiskogemust, head arusaamist kaasaegse ühiskonna ja organisatsiooni toimimise alustest.

Projekt viiakse ellu koostöös BCS Koolitusega, seda rahastab Google.org.

Õppe keel: eesti keel
Päevade arv: 2
Tundide arv: 12 akadeemilist tundi

Koolituspäev algab kell 09.30 ning lõppeb orienteeruvalt kell 16.15.

Koolitajad: Ants Sild ja Mihkel Lauk (BCS koolitus). Koolitajatel on pikaajaline kogemus IT juhtimises, tehnoloogia rakendamises ühiskonna, ettevõtete ja organisatsioonide arenduses; IT valdkonna strateegiliste koolituste läbiviimisel tippjuhtidele.

Koolituse läbimise tingimused: õppes osalemisel vähemalt 80% mahus väljastatakse osalejale koolituse läbimise tõend.

Täpsema õppekava leiad kirja manusest. Koolitus on osalejatele TASUTA.

Koolitusele registreerimiseks täitke registreerimisvorm: https://forms.gle/ukFh2Vp1pyaMKpVv5

Liitu tööandjate uudiskirjaga

Uudiskiri jõuab teie postkasti üks kord kuus.

"(kohustuslik)" indicates required fields